Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

Βοήθεια του Windows Live

HELP


HELP



Βοήθεια του Windows Live

Βοήθεια του Windows Live

http://help.live.com/help.aspx?mkt=el-gr&project=WL_Messengerv9&querytype=keyword&query=sutats



http://help.live.com/help.aspx?project=a&market=el-GR


http://help.live.com/


HELP




Καλώς ορίσατε στη Βοήθεια του Windows Live και του MSN
Αυτή είναι η πύλη σε θέματα βοήθειας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Windows Live και του MSN. Επιλέξτε μια από τις ακόλουθες συνδέσεις για να αποκτήσετε πρόσβαση στη Βοήθεια.
Βοήθεια για προϊόντα και υπηρεσίες του Windows Live





Βοήθεια για προϊόντα και υπηρεσίες του Windows Live
Προϊόντα του Windows Live
Υπηρεσίες του Windows Live
Εκδόσεις beta του Windows Live
Προϊόντα του Windows Live
Προϊόντα είναι τα προγράμματα του Windows Live των οποίων πραγματοποιείτε λήψη και εγκαθιστάτε στον υπολογιστή σας.
Πρόγραμμα εγκατάστασης του Windows Live
Windows Live Mail
Windows Live Messenger έκδοση 8.1
Windows Live Messenger έκδοση 2008
Windows Live Messenger 2009
Συλλογή φωτογραφιών του Windows Live
Windows Live Sync
Windows Live Toolbar
Windows Live Writer
(Επιστροφή στην αρχή)
Υπηρεσίες του Windows Live
Υπηρεσίες είναι οι δυνατότητες του Windows Live τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο web χωρίς να πραγματοποιήσετε λήψη στοιχείων στον υπολογιστή σας.
Live Search
Live Search Site Owner
Windows Live Profile
Windows Live Spaces
Ημερολόγιο του Windows Live
Συμβάντα του Windows Live
Windows Live for Mobile
Ομάδες του Windows Live
Αρχική σελίδα του Windows Live
Windows Live Hotmail
Windows Live ID και Διαχείριση λογαριασμού
Windows Live SkyDrive
(Επιστροφή στην αρχή)
Εκδόσεις beta του Windows Live
Εκδόσεις beta είναι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες του Windows Live τα οποία επεξεργαζόμαστε ακόμα προτού κυκλοφορήσουν επίσημα στην αγορά. Δοκιμάστε τα και πείτε μας τι σας αρέσει και τι όχι και τι θα θέλετε να είναι διαφορετικό.
Windows Live FrameIt Beta
(Επιστροφή στην αρχή)
Σχετικό θέμα
Καλώς ορίσατε στη Βοήθεια του Windows Live και του MSN,

IS_Default Help , , eformqaf , qaf πλαίσιο 80048412 αποκλεισμός αποστολέας χειρόγραφο ανεπιθύμητη αλληλογραφία κλασσικό τείχος προστασίας φάκελος ηλεκτρονικό "ψάρεμα" cookies εισερχόμενα 81000378 ιστορικό προώθηση iphone blackberry επίλυση προβλημάτων ιός ταξινόμηση αποκλεισμός ηλεκτρονικό ταχυδρομείου ιδιαίτ. κοιν. ρολόι κλήση κλήσεις 80072ee7 επισύναψη καιρός αποκλεισμός εισαγωγή ρυθμίσεις , windowslive sky drive foldershare folder share outlook pop pop3 80048820 81000314 81000306 80072745 κλήση 81000395 συνημμένα προώθηση υπογραφή 80072efd 810003c1 imap webcam συνημμένο άκυρο φάκελοι βιβλίο διευθύνσεων 8100030d εικόνα μέγεθος γραμματοσειρά smtp εικόνες




.




1.Live Search

2.Live Search Site Owner

3.Windows Live Profile

4.Windows Live Spaces

5.Ημερολόγιο του Windows Live

6.Συμβάντα του Windows Live

7.Windows Live for Mobile

8.Ομάδες του Windows Live

9.Αρχική σελίδα του Windows Live

10.Windows Live Hotmail

11.Windows Live ID και Διαχείριση λογαριασμού

12.Windows Live SkyDrive





2Υποβολή της τοποθεσίας Web στο Live Search
Μπορείτε να υποβάλετε μια διεύθυνση τοποθεσίας Web σε εμάς για να την συμπεριλάβουμε στο ευρετήριο του Live Search. Γενικά, εάν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας, δεν χρειάζεται να μας υποβάλετε τη διεύθυνση URL για να μπορέσει το MSNBot να βρει την τοποθεσία. Ωστόσο, εάν αναζητάτε τις διευθύνσεις URL των σελίδων σας και η τοποθεσία δεν εμφανίζεται στα αποτελέσματα του Live Search, μπορείτε να μας υποβάλετε την τοποθεσία σας.
Η υποβολή της τοποθεσίας σας δεν εξασφαλίζει ότι η τοποθεσία σας θα συμπεριληφθεί στο ευρετήριο, αλλά μας βοηθάει να εντοπίσουμε την τοποθεσία σας έτσι, ώστε το MSNBot να προσπαθήσει να την ανιχνεύσει. Το MSNBot δεν ανιχνεύει αυτόματα υποσελίδες στην τοποθεσία Web σας. Εάν θέλετε το MSNBot να προσθέσει στο ευρετήριο άλλες σελίδες στην τοποθεσία Web σας, υποβάλετε τις διευθύνσεις URL για αυτές τις σελίδες.
Το MSNBot μπορεί να ανιχνεύει υποσελίδες οι οποίες περιέχονται σε συνδέσεις άλλων τοποθεσιών Web. Η κατάταξη της τοποθεσίας σας στο ευρετήριο βελτιώνεται καθώς άλλες τοποθεσίες Web συνδέονται στην τοποθεσία Web σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη της τοποθεσίας σας, ανατρέξτε στο θέμα Πληροφορίες για την κατάταξη τοποθεσιών Web.
Σημειώσεις
Η τοποθεσία Web σας θα διατηρηθεί στο ευρετήριο για 60 ημέρες μετά την ημερομηνία προσθήκης της. Ωστόσο, ανάλογα με την κατάταξη της τοποθεσίας σας, η τοποθεσία Web σας ενδεχομένως να καταργηθεί από το ευρετήριο.
Μπορείτε να υποβάλετε οποιαδήποτε διεύθυνση URL περιέχει έως και 200 χαρακτήρες.

Σχετικά θέματα
H τοποθεσία σας στο web εξαφανίζεται από τα αποτελέσματα στηνLive Search
Αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με το MSNBot και την ανίχνευση τοποθεσιών
Οδηγίες για επιτυχή καταχώρηση στο ευρετήριο
Καταχώρηση της τοποθεσίας σας στο ευρετήριο στο Live Search,

IS_WL Webmasters , , eformqaf , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , QAF , timbus προσθήκη , υποβολή , web ιστοσελίδα webmaster κάτοχος κατάταξη προσθήκη ανίχνευση





4Καλώς ορίσατε στη Βοήθεια του Windows Live Spaces
Το Windows Live Spaces είναι ο χώρος σας στο Web, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις φωτογραφίες και τα ενδιαφέροντά σας με άλλους. Εάν θέλετε να γνωρίσετε ανθρώπους σαν εσάς, να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο (Στα Αγγλικά ονομάζεται weblog. Πρόκειται για τη διαδικασία σύνταξης ηλεκτρονικού ημερολογίου. Συνήθως, η κάθε καταχώρηση περιέχει προσωπικές σκέψεις και συνδέσεις web. Οι πιο πρόσφατες καταχωρήσεις εμφανίζονται πρώτες.) για την αγαπημένη σας μουσική ή εάν θέλετε απλώς να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με τους φίλους και την οικογένειά σας, τα εργαλεία που χρειάζεστε είναι στη διάθεσή σας.
Ιστολόγιο
Μοιραστείτε τις απόψεις σας με τους φίλους και την οικογένειά σας ή με όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Μπορείτε να γράφετε στο ιστολόγιο κάθε μέρα, κάθε βδομάδα ή όποτε θέλετε. Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μαζί με την καταχώρηση στο ιστολόγιό σας μια φωτογραφία ή ένα βίντεο για να εμπλουτίσετε τις περιγραφές σας ακόμη περισσότερο.
Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας
Δημιουργήστε ηλεκτρονικά φωτογραφικά άλμπουμ για να επιδείξετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Οι επισκέπτες στο χώρο σας μπορούν να δουν τις φωτογραφίες σας σε προβολή παρουσίασης και, αν το επιτρέψετε, να κάνουν σχόλια για αυτές. Μπορείτε να αποθηκεύετε έως και 500 φωτογραφίες το μήνα στο χώρο σας.
Προσαρμογή του χώρου σας
Προσαρμόστε το χώρο σας, ώστε να φανερώνει τη μοναδικότητά σας. Αλλάξτε τα χρώματα και τα γραφικά του φόντου, καθώς και τη διάταξη των πληροφοριών, για να δώσετε στο χώρο σας μοναδική εμφάνιση. Μπορείτε να αποφασίσετε για το είδος του περιεχομένου που θέλετε να συμπεριλάβετε στο χώρο σας, για παράδειγμα μια προσαρμοσμένη τροφοδοσία RSS (Αρχικά του Really Simple Syndication. Είναι ένας τύπος τροφοδοσίας web που έχει σχεδιαστεί για την εύκολη κοινοποίηση τίτλων ειδήσεων, δημοσιεύσεων σε ιστολόγια και άλλου είδους περιεχόμενο στο Web.) ή ATOM (Μία μορφή σύνδεσης περιεχομένου που βασίζεται σε XML και χρησιμοποιείται για τη δημοσίευση τίτλων των τελευταίων ενημερώσεων σε ιστολόγια και τοποθεσίες στο web, για ανάκτηση από χρήστες και άλλες τοποθεσίες.) .
Μοιραστείτε τη μουσική και τα βιβλία που σας αρέσουν
Δημιουργήστε λίστες με τα αγαπημένα σας μουσικά κομμάτια και με τα αγαπημένα σας βιβλία, και συμπεριλάβετε συνδέσεις σε άλλες τοποθεσίες στο Web. Οι επισκέπτες σας μπορούν να μάθουν περισσότερα για τα πράγματα που σας αρέσουν ακολουθώντας τις συνδέσεις στις λίστες σας.
Μοιραστείτε και αποθηκεύστε φακέλους με το Windows Live SkyDrive
Μπορείτε να δημιουργήσετε δημόσιους φακέλους για να μοιράζεστε αρχεία με οποιονδήποτε στον κόσμο.
Δημοσιεύστε από το κινητό σας τηλέφωνο
Διατηρήστε ενημερωμένο το χώρο σας, ακόμη και όταν βρίσκεστε μακριά από τον υπολογιστή. Μπορείτε να τραβήξετε μία φωτογραφία με το κινητό σας τηλέφωνο και να τη δημοσιεύσετε στο χώρο σας. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε μήνυμα κειμένου από το κινητό σας τηλέφωνο στο ιστολόγιό σας.
Εδώ μπορείτε να λάβετε βοήθεια σχετικά με το Windows Live Spaces. Η λίστα θεμάτων στο αριστερό παράθυρο προβάλλει απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις ή θέματα της Βοήθειας που σχετίζονται με τη σύνδεση στην οποία κάνατε κλικ για να εμφανίσετε τη Βοήθεια. Ακόμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο Αναζήτηση στο αριστερό παράθυρο για να βρείτε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.Εάν περισσότερα από ένα θέματα ταιριάζουν με την αναζήτησή σας, στο αριστερό παράθυρο εμφανίζονται συνδέσεις για τα συγκεκριμένα θέματα.
Για πιο αποτελεσματική αναζήτηση:
Περιορίστε τον αριθμό λέξεων στο ερώτημά σας.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά τους όρους που αναζητάτε.
Σημείωση
Για να μας πείτε τη γνώμη σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα στη Βοήθεια, στο κάτω μέρος του θέματος, δίπλα στην ερώτηση Ήταν χρήσιμη αυτή η πληροφορία;, κάντε κλικ σε ένα από τα emoticon . Εισαγάγετε τα σχόλιά σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή.,

IS_WL Spaces v3 , ,

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics