Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

Σύνδεση των υπολογιστών σας

Σύνδεση των υπολογιστών σας



δίκτυο οικιακό ή δίκτυο μικρό εταιρικό



1

local_area_network_LAN

local area network LAN

τοπικό δίκτυο (LAN)

τοπικό δίκτυο(LAN)

Θέσεις δικτύου

LocalSubNet

Local Sub Net



___


2





Βήματα για τη δημιουργία ενός οικιακού ή μικρού εταιρικού δικτύου

Η παρακάτω λίστα ελέγχου παραθέτει τα βήματα, με τη σειρά που πρέπει να ολοκληρωθούν, για την εγκατάσταση οικιακού ή μικρού εταιρικού δικτύου χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Οδηγός εγκατάστασης δικτύου. Στην περίπτωση που δεν είναι δυνατή η εφαρμογή αυτών των βημάτων, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

Πριν ξεκινήσετε την εγκατάσταση του δικτύου, εκτυπώστε τη λίστα ελέγχου έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτήν. Επίσης, διαβάστε την Επισκόπηση οικιακού και μικρού εταιρικού δικτύου.


___


3





Επισκόπηση εργαλείων οικιακού και μικρού εταιρικού δικτύου

Οδηγός εγκατάστασης δικτύου

Ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου" διευκολύνει περισσότερο από πριν τη διαδικασία εγκατάστασης του οικιακού ή του μικρού εταιρικού δικτύου σας. Εφόσον εγκατασταθεί το υλικό δικτύου και οι υπολογιστές σας έχουν συνδεθεί μεταξύ τους, εκτελέστε τον Οδηγό εγκατάστασης δικτύου. Αν διαθέτετε κεντρικό υπολογιστή με Κοινόχρηστη Σύνδεση στο Internet (ICS), εκτελέστε τον οδηγό πρώτα σε αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή και στη συνέχεια εκτελέστε τον οδηγό στους υπόλοιπους υπολογιστές. (Οι υπολογιστές αυτοί ονομάζονται υπολογιστές - πελάτες.) Αφού απαντήσετε σε ορισμένα βασικά ερωτήματα, ο οδηγός ρυθμίζει τις παραμέτρους των υπολογιστών ώστε να λειτουργούν σωστά στο δίκτυο και ενεργοποιεί την "Κοινή χρήστη αρχείων και εκτυπωτών", αν είναι απαραίτητο.

Οδηγός δημιουργίας σύνδεσης
Με τον "Οδηγό δημιουργίας σύνδεσης", μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα συνδέσεις στο Internet, μέσω τηλεφώνου, εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN), εισερχόμενες και άμεσες.

Ο "Οδηγός δημιουργίας σύνδεσης" αντικαθιστά τον "Οδηγό σύνδεσης στο Internet" που υπήρχε σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.

Οι συνδέσεις τοπικού δικτύου δημιουργούνται αυτόματα όταν γίνεται εγκατάσταση ενός προσαρμογέα δικτύου στον υπολογιστή. Εφόσον έχετε εγκαταστήσει τον προσαρμογέα δικτύου, μπορείτε να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του, ώστε να αποκτήσει πρόσβαση ή να επικοινωνεί με το οικιακό ή το εταιρικό σας δίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα Δημιουργία τοπικής σύνδεσης.

Οικιακή πύλη
Η οικιακή πύλη είναι μια συσκευή υλικού που συνδέει πολλούς υπολογιστές στο Internet χρησιμοποιώντας απλή σύνδεση στο Internet. Οι υπολογιστές-πελάτες βασίζονται στην οικιακή πύλη για έχουν πρόσβαση στο Internet. Η ασφάλεια βελτιώνεται όταν χρησιμοποιείτε αυτή τη ρύθμιση παραμέτρων επειδή μόνο η οικιακή πύλη είναι ορατή στο Internet. Οποιαδήποτε επικοινωνία από υπολογιστές - πελάτες στο Internet πρέπει να περάσει μέσω της οικιακής πύλης, μια διαδικασία που διατηρεί τις διευθύνσεις των υπολογιστών - πελατών κρυφές στο Internet. Οι υπολογιστές - πελάτες προστατεύονται, επειδή δεν εμφανίζονται εκτός δικτύου.

Η οικιακή πύλη διαχειρίζεται επίσης την απόδοση διευθύνσεων του δικτύου. Η οικιακή πύλη εκχωρεί στον εαυτό της μια μόνιμη διεύθυνση και παρέχει στους υπολογιστές-πελάτες το πρωτόκολλο Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP), εκχωρώντας έτσι μια μοναδική διεύθυνση σε κάθε υπολογιστή-πελάτη, η οποία τους δίνει τη δυνατότητα να εποικοινωνούν με άλλους υπολογιστές του δικτύου.

Τείχος προστασίας των Windows
Το Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) προσφέρει στα μικρά δίκτυα που είναι συνδεδεμένα στο Internet την πρόσθετη προστασία του τείχους προστασίας. Το τείχος προστασίας των Windows ενεργοποιείται από προεπιλογή για προστατεύσει όλες τις επικοινωνίες στο Internet και στο δίκτυο. Μπορείτε επίσης να κάνετε λήψη και εγκατάσταση ενός τείχους προστασίας της επιλογής σας.

Γέφυρα δικτύου
Η γέφυρα δικτύου απλοποιεί την εγκατάσταση και τη ρύθμιση των παραμέτρων των μικρών δικτύων που αποτελούνται από διάφορους τύπους μέσων δικτύου, όπως το Ethernet, τους προσαρμογείς δικτύου οικιακής τηλεφωνικής γραμμής (HPNA), τις ασύρματες συσκευές και τις συσκευές IEEE 1394. Κάθε τύπος μέσου δημιουργεί το δικό του αυτόνομο τμήμα δικτύου. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δευτερεύον δίκτυο για ολόκληρο το οικιακό ή μικρό εταιρικό δίκτυο με χρήση της Γέφυρας δικτύου στα μεικτά τμήματα μέσων.

Όταν εκτελείται, ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου", εντοπίζει αν υπάρχουν πολλοί προσαρμογείς δικτύου εγκατεστημένοι στον υπολογιστή. Στη συνέχεια σας ρωτά αν θέλετε να δημιουργήσετε μια Γέφυρα δικτύου. Οι προσαρμογείς δικτύου που είναι συνδεδεμένοι στο Internet, όπως ένας προσαρμογέας Ethernet συνδεδεμένος σε μια εξωτερική γραμμή DSL ή ένα καλωδιακό μόντεμ, δεν πρέπει να προστίθενται στη Γέφυρα δικτύου.

Εντοπισμός και έλεγχος των ICS
Ο "Εντοπισμός και έλεγχος" είναι μια τεχνολογία UPnP η οποία δίνει τη δυνατότητα στους υπολογιστές - πελάτες να κάνουν απομακρυσμένη πρόσβαση και να ρυθμίσουν τις παραμέτρους ενός κεντρικού υπολογιστή ICS ή μιας συσκευής πύλης στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το θέμα Χρήση Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet με Εντοπισμό και έλεγχο συσκευών πύλης στο Internet και Χρήση Εντοπισμού και ελέγχου συσκευών πύλης στο Internet.

Σημείωση

Για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό εγκατάστασης δικτύου", κάντε κλικ στο μενού Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου, στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Συνδέσεις δικτύου και Internet και, κατόπιν, κάντε κλικ στην επιλογή Οδηγός εγκατάστασης δικτύου.
Σχετικά θέματα


___


4




Επισκόπηση οικιακού ή μικρού εταιρικού δικτύου

Στην περίπτωση που έχετε περισσότερους από έναν υπολογιστές ή άλλες συσκευές υλικού όπως εκτυπωτές, σαρωτές ή φωτογραφικές μηχανές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα δίκτυο για να κάνετε κοινή χρήση αρχείων, φακέλων και της σύνδεσης στο Internet. Για παράδειγμα, μπορείτε να εργάζεστε σε φωτογραφίες και αρχεία μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς σας ή άλλους συνεργάτες ενώ κάνετε ταυτόχρονα περιήγηση στο Internet.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδέσετε τους υπολογιστές σας ή να δημιουργήσετε δίκτυο. Για τα οικιακά ή τα μικρά εταιρικά δίκτυα, το πιο κοινό μοντέλο είναι το ομότιμο δίκτυο.

Σε ένα ομότιμο δίκτυο, το οποίο επίσης ονομάζεται ομάδα εργασίας, οι υπολογιστές είναι απευθείας συνδεδεμένοι μεταξύ τους και δεν απαιτείται διακομιστής για τη διαχείριση του δικτύου. Το ομότιμο δίκτυο είναι καταλληλότερο όταν υπάρχουν λιγότεροι από δέκα υπολογιστές στην ίδια γενική περιοχή. Οι υπολογιστές σε μια ομάδα εργασίας θεωρούνται ομότιμοι διότι είναι όλοι ισότιμοι και κάνουν κοινή χρήση πόρων. Κάθε χρήστης αποφασίζει για ποια δεδομένα του υπολογιστή του θα γίνεται κοινή χρήση στο δίκτυο. Η χρήση κοινόχρηστων πόρων επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν από έναν μόνο εκτυπωτή, να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σε κοινόχρηστους φακέλους και να εργάζονται σε ένα μόνο αρχείο χωρίς να το μεταφέρουν σε μια δισκέτα.

Το οικιακό δίκτυο είναι παρόμοιο με το τηλεφωνικό σύστημα. Σε ένα δίκτυο, κάθε υπολογιστής διαθέτει έναν προσαρμογέα δικτύου ο οποίος συμπεριφέρεται όπως μια τηλεφωνική συσκευή: με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείτε μια τηλεφωνική συσκευή για ακρόαση και ομιλία, ο υπολογιστής χρησιμοποιεί τη συσκευή δικτύου για την αποστολή και τη λήψη πληροφοριών πρός και από άλλους υπολογιστές του δικτύου. Με το οικιακό ή το μικρό εταιρικό δίκτυο, μπορείτε:

Να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή για να ασφαλίσετε ολόκληρο το δίκτυο και να προστατέψετε τη σύνδεσή σας με το Internet.
Να κάνετε κοινή χρήση μίας σύνδεσης στο Internet με όλους τους υπολογιστές του δικτύου σας.
Να εργαστείτε με αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε οποιονδήποτε υπολογιστή του δικτύου.
Να κάνετε κοινή χρήση των εκτυπωτών με όλους τους υπολογιστές του δικτύου.
Να παίζετε παιχνίδια με πολλούς παίχτες.
Η εγκατάσταση του δικτύου σας είναι μια διαδικασία που αποτελείται από δύο μέρη:

Εγκατάσταση και ρύθμιση του κατάλληλου υλικού σε κάθε υπολογιστή. Ορισμένοι τύποι υλικού είναι πιθανό να απαιτούν πρόσθετες ρυθμίσεις για να συνδεθούν στο Internet. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στα Σχετικά θέματα.
Εκτέλεση του Οδηγού εγκατάστασης δικτύου σε κάθε υπολογιστή του οικιακού σας δικτύου.
Ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου" σας καθοδηγεί στα βήματα που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση του δικτύου σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή οικιακής πύλης, μέσω της οποίας θα συνδέονται όλοι οι υπολογιστές σας στο Internet. Ή, μπορείτε να εγκαταστήσετε έναν υπολογιστή για να επικοινωνείτε με το Internet χρησιμοποιώντας την Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS). Όλοι οι υπολογιστές του δικτύου μπορούν να επικοινωνούν ταυτόχρονα με το Internet μέσω μίας μόνο σύνδεσης. Όλα τα μέλη της οικογένειάς σας μπορούν να κάνουν περιήγηση στο Web, να ελέγχουν το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους και να παίζουν παιχνίδια στο Internet μέσω μίας και μοναδικής σύνδεσης.

Σημειώσεις

Για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό εγκατάστασης δικτύου", κάντε κλικ στο μενού Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου, στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Συνδέσεις δικτύου και Internet και, κατόπιν, κάντε κλικ στην επιλογή Οδηγός εγκατάστασης δικτύου.
Ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου" υποστηρίζεται μόνο σε υπολογιστές που χρησιμοποιούν Windows 98, Windows 98 Second Edition, Windows Millennium Edition, Windows XP Home Edition και Windows XP Professional.
Η υπηρεσία παροχής Internet (ISP) ίσως σας χρεώσει για πολλαπλές συνδέσεις στο Internet. Επικοινωνήστε με την υπηρεσία παροχής Internet για λεπτομέρειες.
Σχετικά θέματα


___


5

Δημιουργία τοπικής σύνδεσης

Για να δημιουργήσετε μια σύνδεση τοπικού δικτύου
Εάν έχετε εγκατεστημένο προσαρμογέα δικτύου και έχετε ρυθμίσει ένα οικιακό ή μικρό εταιρικό δίκτυο, τότε συνδέεστε σε τοπικό δίκτυο (LAN). Συνδέεστε επίσης σε τοπικό δίκτυο εάν ο υπολογιστής με τα Windows XP Professional που διαθέτετε αποτελεί τμήμα ενός εταιρικού δικτύου. Όταν γίνεται εκκίνηση του υπολογιστή σας, εντοπίζεται ο προσαρμογέας δικτύου και γίνεται αυτόματα εκκίνηση της τοπικής σύνδεσης. Σε αντίθεση με άλλους τύπους συνδέσεων, η τοπική σύνδεση δημιουργείται αυτόματα και δεν χρειάζεται να κάνετε κλικ επάνω της, για να τη θέσετε σε λειτουργία.
Σημειώσεις

Για κάθε προσαρμογέα δικτύου που θα εντοπισθεί, δημιουργείται αυτόματα και μια τοπική σύνδεση.
Εάν είναι εγκατεστημένοι περισσότεροι από έναν προσαρμογέα δικτύου, μπορείτε να αποφύγετε την πιθανή σύγχυση, μετονομάζοντας αμέσως κάθε τοπική σύνδεση, ώστε να απεικονίζει το δίκτυο με το οποίο συνδέεται.
Εάν ο υπολογιστής σας έχει έναν προσαρμογέα δικτύου, αλλά χρειάζεται να συνδέεστε με πολλά τοπικά δίκτυα (για παράδειγμα, όταν ταξιδεύετε σε ένα περιφερειακό γραφείο), τα στοιχεία δικτύου για την τοπική σας σύνδεση θα πρέπει να ενεργοποιούνται ή να απενεργοποιούνται κάθε φορά που συνδέεστε με άλλο τοπικό δίκτυο.
Εάν είναι εγκατεστημένοι περισσότεροι του από έναν προσαρμογέα δικτύου, θα πρέπει να προσθέσετε ή να ενεργοποιήσετε τα προγράμματα-πελάτες δικτύου, τις υπηρεσίες και τα πρωτόκολλα που απαιτούνται για κάθε τοπική σύνδεση. Όταν το κάνετε αυτό, το πρόγραμμα πελάτης, η υπηρεσία ή το πρωτόκολλο προστίθεται ή ενεργοποιείται για όλες τις άλλες συνδέσεις δικτύου και συνδέσεις μέσω τηλεφώνου.
Σχετικά θέματα


___


6

προσαρμογέας δικτύου

Επιλογή μιας εργασίας
Δημιουργία τοπικής σύνδεσης
Απενεργοποίηση ρύθμισης παραμέτρων ασύρματου δικτύου
Προσθήκη σύνδεσης στη γέφυρα δικτύου


Γλωσσάρι
Ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστών-πελατών ασύρματου δικτύου
Αντιμετώπιση προβλημάτων συνδέσεων δικτύου και συνδέσεων μέσω τηλεφώνου
Επισκόπηση συνδέσεων τοπικού δικτύου
Αγορά του σωστού υλικού
Σύνδεση των υπολογιστών σας
Πληροφορίες για τις συνδέσεις δικτύου
Επισκόπηση εργαλείων οικιακού και μικρού εταιρικού δικτύου
Απενεργοποίηση αυτόματης ρύθμισης παραμέτρων ασύρματων δικτύων
Δημιουργία τοπικής σύνδεσης
Μηνύματα σφάλματος
Επισκόπηση προσαρμογέων δικτύου
Εξαναγκασμός προσαρμογέα δικτύου για απόκτηση διεύθυνσης IP
Κατάργηση σύνδεσης από τη γέφυρα δικτύου
Ενεργοποίηση της Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet σε μια σύνδεση δικτύου

Τεχνικά άρθρα
Ο προσαρμογέας δικτύου δεν λειτουργεί και τα Windows XP δεν περιλαμβάνουν ένα συμβατό πρόγραμμα οδήγησης για τον προσαρμογέα δικτύου
Ίσως διακοπεί η σύνδεση των προσαρμογέων ασύρματου δικτύου, ενώ φαίνεται ότι λειτουργούν
MSBBN: Τρόπος ενημέρωσης του υλικολογισμικού και του λογισμικού για τη συσκευή δικτύου ευρείας ζώνης της Microsoft
Περιγραφή του τρόπου εμφάνισης της Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet (ICS) στις ιδιότητες δικτύου
Τα Windows XP δεν εντοπίζουν σωστά τον προσαρμογέα δικτύου SMC1211TX και εγκαθιστούν το πρόγραμμα οδήγησης για το Realtek RTL8139
Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου στα Windows 95/98
MSBBN: Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων ασύρματης σύνδεσης
Το πρωτόκολλο TCP/IP πρέπει να είναι συνδεδεμένο με όλους τους προσαρμογείς που συνδέουν τον κεντρικό υπολογιστή με Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS) στο τοπικό δίκτυο
Η σύνδεση Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (Virtual Private Network) παραμένει ως προεπιλεγμένη σύνδεση
Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet (Internet Connection Sharing)
Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με ένα σημείο ασύρματης πρόσβασης, όταν είναι εγκατεστημένη η ενημερωμένη έκδοση WPA (Wi-Fi Protected Access)
Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων τερματισμού λειτουργίας των Windows Me
Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης δικτύου
Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης για υπολογιστές-πελάτες ασύρματου δικτύου για Windows XP με Service Pack 2
Η εγκατάσταση του "Οδηγού Οικιακού δικτύου" (Home Networking Wizard) δεν ολοκληρώνεται στα Windows 98 Δεύτερη Έκδοση



___


7

Σύνδεση των υπολογιστών σας


Επιλογή μιας εργασίας
Προσθήκη ενός υπολογιστή που εκτελεί Windows XP στο δίκτυό σας

Συνόψεις, άρθρα και εγχειρίδια εκμάθησης
Επιλογή ενός εσωτερικού ή εξωτερικού προσαρμογέα δικτύου
Σύνδεση των υπολογιστών μαζί

Σύνδεση σε υπολογιστή με έξυπνη κάρτα
Πρόσβαση με καλώδια DirectParallel


Γλωσσάρι
Αντιμετώπιση προβλημάτων συνδέσεων δικτύου και συνδέσεων μέσω τηλεφώνου
Επισκόπηση Κοινόχρηστης σύνδεσης στο Internet
Χρήση δυνατότητας εντοπισμού και ελέγχου συσκευών πύλης στο Internet
Τι νέο υπάρχει στο Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2): Συνήθεις ερωτήσεις
Επισκόπηση τείχους προστασίας των Windows
Ρύθμιση παραμέτρων υπολογιστών-πελατών ασύρματου δικτύου
Αντιμετώπιση προβλημάτων των μόντεμ
Εντολές Netsh για το WINS
Επισκόπηση των πιστοποιητικών
Τι νέο υπάρχει σε άλλες περιοχές των Windows XP Professional
Τι πρέπει να κάνω, όταν η αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων κλείνει ένα πρόγραμμα;
Κατανόηση των υπηρεσιών παροχής ασύρματης σύνδεσης
Εντολές Νetsh για DHCP
Χρήση του τείχους προστασίας των Windows



Πρόσβαση με καλώδιο DirectParallel
Δημιουργία απευθείας σύνδεσης δικτύου μέσω καλωδίου DirectParallel
Επισκόπηση απευθείας συνδέσεων
Επισκόπηση επικοινωνιών δικτύου
Τύποι συνδέσεων δικτύου

Επικοινωνία με την εταιρεία Parallel Technologies ή με τοπικό προμηθευτή, για παραγγελία καλωδίων απευθείας καλωδιακής σύνδεσης
Εντολές διαγνωστικού ελέγχου
Νetsh



parallel lines





___





8



Για να προσθέσετε έναν υπολογιστή Windows XP στο δίκτυό σας
Πρέπει να έχετε συνδεθεί στον υπολογιστή ως διαχειριστής για να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία.
Εγκαταστήστε το νέο υπολογιστή και συνδέστε τον στο οικιακό σας δίκτυο ή στο μικρό δίκτυο γραφείου.
Εκκινήστε τον Οδηγό εγκατάστασης δικτύου.
Όταν το δίκτυό σας χρησιμοποιεί τη δυνατότητα "Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet" (ICS) και ο κεντρικός υπολογιστής με ICS εκτελεί Windows XP Home Edition ή Windows XP Professional, εκτελέστε τον Οδηγό εγκατάστασης δικτύου πρώτα σε αυτόν τον υπολογιστή.
Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σας.
Σημειώσεις
Για να ξεκινήσετε τον "Οδηγό εγκατάστασης δικτύου", κάντε κλικ στο μενού Έναρξη, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας Ελέγχου, στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Συνδέσεις δικτύου και Internet και, κατόπιν, κάντε κλικ στην επιλογή Οδηγός εγκατάστασης δικτύου.
Ο "Οδηγός εγκατάστασης δικτύου" υποστηρίζεται μόνο από υπολογιστές με Windows 98, Windows 98 Second Edition, Windows Millennium Edition, ή Windows XP.
Σχετικά θέματα


___


9









Πρόσβαση με καλώδιο DirectParallel

Η δυνατότητα DirectParallel υποστηρίζει συνδέσεις μεταξύ υπολογιστών, μέσω τυπικών και βελτιωμένων παράλληλων θυρών (ECP), οι οποίες χρησιμοποιούν παράλληλα καλώδια τύπου Basic ή Fast της Parallel Technologies. Για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση παραμέτρων μιας απευθείας σύνδεσης δικτύου για χρήση ενός καλωδίου DirectParallel, ανατρέξτε στο θέμα Για να δημιουργήσετε μια απευθείας σύνδεση δικτύου μέσω ενός καλωδίου DirectParallel. Τα καλώδια απευθείας καλωδιακής σύνδεσης είναι διαθέσιμα από διάφορες πηγές. Μπορείτε να προμηθευτείτε καλώδια DirectParallel από την Parallel Technologies ή από τοπικά σημεία πώλησης. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο θέμα Για να επικοινωνήσετε με την Parallel Technologies ή με τοπικό σημείο πώλησης, ώστε να παραγγείλετε καλώδια απευθείας καλωδιακής σύνδεσης.







Εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγός Εγκατάστασης Ασύρματου δικτύου για να εγκατασήσετε ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή σε ένα μικρό γραφείο.

Η εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου είναι μια διαδικασία που αποτελείται από δύο μέρη:
Εγκαταστήστε το απαραίτητο υλικό σε κάθε έναν από τους υπολογιστές ή σε κάθε συσκευή.
Για παράδειγμα, εγκαταστήστε έναν προσαρμογέα ασύρματου δίκτυου σε υπολογιστή ή συσκευή που δεν έχει.
Ξεκινήστε Οδηγό εγκατάστασης ασύρματου δικτύου.
Ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου σας οδηγεί στην διαδικασία εγκατάστασης του δικτύου.
Εάν έχετε μονάδα δίσκου flash USB, ο οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις του δικτού στη μονάδα δίσκου.
Στη συνέχεια, απλά εισάγετε τη μονάδα δίσκου USB στο σημείο πρόσβασης, και μετά σε κάθε υπολογιστή ή συσκευή που θέλετε να προσθέσετε στο δίκτυο.
Εάν δεν έχετε μονάδα δίσκου flash USB, ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου εξακολουθεί να μπορεί να σας βοηθήσει να εγκατασήσετε ένα ασύρματο δίκτυο.
Ακόμα και αν ο υπολογιστής σας δεν έχει προσαρμογέα ασύρματου δικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό εγκατάστασης ασύρματου δικτύου για να ρυθμίσετε άλλους υπολογιστές που έχουν ασύρματους προσαρμογείς.
Ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου είναι διαθέσιμος μόνο σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).
Μερικά σημεία πρόσβασης δεν υποστηρίζουν αυτή τη μέθοδο ρύθμισης.
Αυτά τα σημεία πρόσβασης πρέπει να ρυθμιστούν με μη αυτόματο τρόπο.
Αφού εκτελεστεί ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κοινόχρηστη χρήση αρχείων και εκτυπωτή στο καινούργιο σας ασύρματο δίκτυο, εκτελώντας τον Οδηγό εγκατάστασης δικτύου σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics