Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

facebook subscribe "Εγγραφή"

facebook subscribe "Εγγραφή"
http://www.facebook.com/about/subscribe
http://www.facebook.com/about/subscribe
facebook subscribe
-



-
Μάθετε τα νέα ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ακόμη και αν δεν είστε φίλοι. Μάθετε τα νέα όσων σας ενδιαφέρουν Ήσασταν πάντοτε εγγεγραμμένοι σε φίλους. Πλέον όμως μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα δημοσιογράφων, διασημοτήτων, πολιτικών προσώπων και άλλων. Αν πατήσετε το Κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ κάποιου, τότε οι δημόσιες ενημερώσεις του εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας.
-
Με το κουμπί Κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε τι θα εμφανίζεται από τους φίλους σας και από τους υπόλοιπους στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας. 
-
Μπορείτε για καθέναν ξεχωριστά να εμφανίζετε όλες τις ανακοινώσεις παιχνιδιών ή μόνο τις φωτογραφίες ή να περιορίσετε τις ενημερώσεις στα κοινωνικά γεγονότα κ.ά.
-
Αποκτήστε τους δικούς σας εγγεγραμμένους Επιτρέψτε σε όλους να βλέπουν τις δημόσιες ενημερώσεις σας.
-
Ένας πολύ απλός τρόπος να διευρύνετε την επικοινωνία σας στο Facebook, κρατώντας ταυτόχρονα τις προσωπικές ενημερώσεις για άτομα που γνωρίζετε καλά, είναι να επιτρέψετε τις εγγραφές.
-
Συχνές ερωτήσεις Γιατί έχουν κουμπί "Εγγεγραμμένος" όλοι οι φίλοι μου; Ήσασταν πάντοτε γραμμένοι στους φίλους σας. Με το κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις θα λαμβάνετε. Γιατί το κουμπί "Εγγραφή" δεν εμφανίζεται σε όλα τα προφίλ; Μόνο όσοι δέχονται εγγραφές θα έχουν το κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ τους. Αν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, δεν μπορείτε να γραφτείτε. Πώς μπορούν οι άλλοι να γραφτούν στις ενημερώσεις μου; Από τη στιγμή που θα δεχθείτε εγγραφές, στο προφίλ σας εμφανίζεται ένα κουμπί "Εγγραφή". Όταν κάποιος πατήσει αυτό το κουμπί, οι δημόσιες ενημερώσεις σας θα εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας του. Αν επιτρέψω τους εγγεγραμμένους, τι ενημερώσεις θα βλέπουν; Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να βλέπουν μόνο ό,τι κοινοποιείτε δημόσια. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν πόσες και ποιες δημόσιες ενημερώσεις θα βλέπουν. Στο Κέντρο βοήθειας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κουμπί "Εγγραφή". Έχετε σελίδα στο Facebook; Μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στις εγγραφές και στη χρήση σελίδας.
-

News for facebook subscribe

Zee News
  • Facebook's Subscribe Button Produces More Traffic Than Twitter Or ...
    AllFacebook - 34 minutes ago
    Facebook's new subscribe button already appears to be getting more clicks than either Twitter or Google Plus garner in followings. ...
    91 related articles

  • -


    Εισαγωγή στο κουμπί "Εγγραφή"

    Μάθετε τα νέα ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ακόμη και αν δεν είστε φίλοι.

    Μάθετε τα νέα όσων σας ενδιαφέρουν

    Ήσασταν πάντοτε εγγεγραμμένοι σε φίλους. Πλέον όμως μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα δημοσιογράφων, διασημοτήτων, πολιτικών προσώπων και άλλων. Αν πατήσετε το Κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ κάποιου, τότε οι δημόσιες ενημερώσεις του εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας.

    Προσαρμόστε τις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας

    Με το κουμπί Κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε τι θα εμφανίζεται από τους φίλους σας και από τους υπόλοιπους στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας. Μπορείτε για καθέναν ξεχωριστά να εμφανίζετε όλες τις ανακοινώσεις παιχνιδιών ή μόνο τις φωτογραφίες ή να περιορίσετε τις ενημερώσεις στα κοινωνικά γεγονότα κ.ά.
    Αποκτήστε τους δικούς σας εγγεγραμμένους
    Επιτρέψτε σε όλους να βλέπουν τις δημόσιες ενημερώσεις σας.

    Ένας πολύ απλός τρόπος να διευρύνετε την επικοινωνία σας στο Facebook, κρατώντας ταυτόχρονα τις προσωπικές ενημερώσεις για άτομα που γνωρίζετε καλά, είναι να επιτρέψετε τις εγγραφές.

    Συχνές ερωτήσεις


    Γιατί έχουν κουμπί "Εγγεγραμμένος" όλοι οι φίλοι μου;

    Ήσασταν πάντοτε γραμμένοι στους φίλους σας. Με το κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις θα λαμβάνετε.

    Γιατί το κουμπί "Εγγραφή" δεν εμφανίζεται σε όλα τα προφίλ;

    Μόνο όσοι δέχονται εγγραφές θα έχουν το κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ τους. Αν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, δεν μπορείτε να γραφτείτε.

    Πώς μπορούν οι άλλοι να γραφτούν στις ενημερώσεις μου;

    Από τη στιγμή που θα δεχθείτε εγγραφές, στο προφίλ σας εμφανίζεται ένα κουμπί "Εγγραφή". Όταν κάποιος πατήσει αυτό το κουμπί, οι δημόσιες ενημερώσεις σας θα εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας του.

    Αν επιτρέψω τους εγγεγραμμένους, τι ενημερώσεις θα βλέπουν;

    Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να βλέπουν μόνο ό,τι κοινοποιείτε δημόσια. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν πόσες και ποιες δημόσιες ενημερώσεις θα βλέπουν.
    Στο Κέντρο βοήθειας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κουμπί "Εγγραφή".
    Έχετε σελίδα στο Facebook; Μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στις εγγραφές και στη χρήση σελίδας.

    -
    2 Αρχική σελίδαΠροφίλΒρείτε φίλουςΛογαριασμός Εισαγωγή στο κουμπί "Εγγραφή" Μάθετε τα νέα ατόμων που σας ενδιαφέρουν, ακόμη και αν δεν είστε φίλοι. Μάθετε τα νέα όσων σας ενδιαφέρουν Ήσασταν πάντοτε εγγεγραμμένοι σε φίλους. Πλέον όμως μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα δημοσιογράφων, διασημοτήτων, πολιτικών προσώπων και άλλων. Αν πατήσετε το Κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ κάποιου, τότε οι δημόσιες ενημερώσεις του εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας. Η εγγραφή ολοκληρώθηκε Όλες οι ενημερώσεις Οι περισσότερες ενημερώσεις Μόνο οι σημαντικές ενημερώσεις Τι είδους ενημερώσεις; Κοινωνικά γεγονότα Προσαρμόστε τις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας Με το κουμπί Κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε τι θα εμφανίζεται από τους φίλους σας και από τους υπόλοιπους στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας. Μπορείτε για καθέναν ξεχωριστά να εμφανίζετε όλες τις ανακοινώσεις παιχνιδιών ή μόνο τις φωτογραφίες ή να περιορίσετε τις ενημερώσεις στα κοινωνικά γεγονότα κ.ά. Αποκτήστε τους δικούς σας εγγεγραμμένους Επιτρέψτε σε όλους να βλέπουν τις δημόσιες ενημερώσεις σας. Ένας πολύ απλός τρόπος να διευρύνετε την επικοινωνία σας στο Facebook, κρατώντας ταυτόχρονα τις προσωπικές ενημερώσεις για άτομα που γνωρίζετε καλά, είναι να επιτρέψετε τις εγγραφές. Συχνές ερωτήσεις Γιατί έχουν κουμπί "Εγγεγραμμένος" όλοι οι φίλοι μου; Ήσασταν πάντοτε γραμμένοι στους φίλους σας. Με το κουμπί "Εγγραφή" μπορείτε να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις θα λαμβάνετε. Γιατί το κουμπί "Εγγραφή" δεν εμφανίζεται σε όλα τα προφίλ; Μόνο όσοι δέχονται εγγραφές θα έχουν το κουμπί "Εγγραφή" στο προφίλ τους. Αν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, δεν μπορείτε να γραφτείτε. Πώς μπορούν οι άλλοι να γραφτούν στις ενημερώσεις μου; Από τη στιγμή που θα δεχθείτε εγγραφές, στο προφίλ σας εμφανίζεται ένα κουμπί "Εγγραφή". Όταν κάποιος πατήσει αυτό το κουμπί, οι δημόσιες ενημερώσεις σας θα εμφανίζονται στις Ενημερώσεις της αρχικής σελίδας του. Αν επιτρέψω τους εγγεγραμμένους, τι ενημερώσεις θα βλέπουν; Οι εγγεγραμμένοι μπορούν να βλέπουν μόνο ό,τι κοινοποιείτε δημόσια. Επίσης, μπορούν να επιλέξουν πόσες και ποιες δημόσιες ενημερώσεις θα βλέπουν. Στο Κέντρο βοήθειας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το κουμπί "Εγγραφή". Έχετε σελίδα στο Facebook; Μάθετε για τις διαφορές ανάμεσα στις εγγραφές και στη χρήση σελίδας. Facebook © 2011 · Ελληνικά Σχετικές πληροφορίες · Διαφήμιση · Δημιουργία σελίδας · Ανάπτυξη · Θέσεις εργασίας · Προσωπικό απόρρητο · Όροι · Βοήθεια Συνομιλία (εκτός σύνδεσης)

    Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

    Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    http://www.dart.gov.gr/

    Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
    Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
    Επικοινωνία:
    Για Αθήνα:
    Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
    Επικοινωνία :
    Για Θεσσαλονίκη:
    Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
    e-mail: info@cybercrime.gr
    Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

    Microsoft Hellas S.A.

    1
    Greece
    Microsoft Greece Home Page
    Microsoft Hellas S.A.
    221 Kifisias Ave.151 24, Athens
    GREECE
    Phone: +30 211 1206 000
    Fax: +30 211 1206 003
    Customer Service and Support Phone:
    801 500 3000
    (local charge)
    or
    +30 211 1206 500
    (calling from mobile device)
    Microsoft Greece Product Support

    2
    Greece
    Microsoft Greece Home Page
    Microsoft Hellas S.A.
    221 Kifisias Ave.
    151 24, Athens
    GREECE
    Phone: +30 211 1206 000
    Fax: +30 211 1206 003
    Customer Service and Support Phone:
    801 500 3000 (local charge)
    or
    +30 211 1206 500 (calling from mobile device)
    Microsoft Greece Product Support

    World Wide Web

    Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

    Search Microsoft

    Microsoft ® Download Center

    internet computer robot

    internet computer robot
    internet computer robot

    Tracking Code - Google Analytics