Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

Δυνατότητες του Blogger

Δυνατότητες του Blogger http://bit.ly/wedQ5M
.

Δυνατότητες του Blogger

Δημιουργήσαμε το Blogger για να σας παράσχουμε έναν εύκολο τρόπο για να μοιράζεστε τις σκέψεις σας — σχετικά με τα τρέχοντα γεγονότα, με το τι συμβαίνει στη ζωή σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσετε — με τους υπόλοιπους χρήστες. Έχουμε αναπτύξει ένα σύνολο δυνατοτήτων για να καταστήσουμε τη χρήση των ιστολογίων όσο το δυνατόν πιο εύκολη και αποτελεσματική.

Ξεκινώντας

Νέο! Προσαρμόστε το σχέδιό σας

Η εφαρμογή Σχεδιαστής προτύπων του Blogger παρέχει πολλά πρότυπα, διευκολύνοντας τη δημιουργία ενός ιστολογίου με επαγγελματική εμφάνιση. Επιπλέον, ο Σχεδιαστής προτύπων σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το πρότυπό σας. Διαλέξτε από εκατοντάδες εικόνες φόντου, δεκάδες ευέλικτες διατάξεις και πραγματοποιήστε αναδιάταξη των γραφικών στοιχείων μέσω μιας διεπαφής μεταφοράς και απόθεσης. Προσθέστε gadget, όπως παρουσιάσεις διαφανειών, ψηφοφορίες χρηστών ή ακόμα και διαφημίσεις AdSense. Επίσης, είναι εύκολο να αλλάξετε γραμματοσειρές και χρώματα. Και αν αυτό δεν αποτελεί αρκετά υψηλού επιπέδου έλεγχο, μπορείτε ακόμα και να επεξεργαστείτε τους κώδικες CSS και HTML του ιστολογίου σας.

Είναι εύκολο και δωρεάν να ακουστεί η φωνή σας

Για την δημιουργία ιστολογίου στο Blogger απαιτούνται λίγα και εύκολα βήματα. Σε μερικά λεπτά μπορείτε να ξεκινήσετε την δημοσίευση κειμένων, φωτογραφιών, βίντεο και άλλων στο ιστολόγιό σας. Δημοσιεύστε αναρτήσεις όσο συχνά θέλετε. Είναι δωρεάν. Διαβάστε αυτό άρθρο στην ενότητα Πώς να ξεκινήσετε ή παρακολουθήστε το βίντεοΤρόπος δημιουργίας ιστολογίου με βίντεο Blogger.

Εύχρηστη διεπαφή

Ακολουθήστε ορισμένα βασικά βήματα για να ξεκινήσετε τη δημοσίευση αναρτήσεων στο ιστολόγιό σας. Η εύχρηστη διεπαφή σας επιτρέπει να αλλάζετε γραμματοσειρές, να εφαρμόζετε έντονη γραφή ή πλάγια γράμματα στο κείμενο, να ρυθμίζετε το χρώμα και τη στοίχιση του κειμένου, και άλλα. Κάθε νέα ανάρτηση ιστολογίου που συνθέτετε,αποθηκεύεται αυτόματα από το Blogger, χωρίς να χρειαστεί να διακόψετε την πληκτρολόγηση. Επίσης, διατίθεται μια εύχρηστη δυνατότητα ορθογραφικού ελέγχου και ένας εύκολος τρόπος προσθήκης ετικετών στις αναρτήσεις σας.Επίσης, το Blogger περιλαμβάνει μια λειτουργία επεξεργασίας HTML που σας επιτρέπει την πλήρη προσαρμογή της εμφάνισης και της αισθητικής των αναρτήσεών σας.

Ο δωρεάν ιστότοπός σας

Όταν δημιουργείτε το ιστολόγιό σας, μπορείτε να το φιλοξενήσετε δωρεάν στο Blog*Spot. Απλώς επιλέξτε μίαδιαθέσιμη διεύθυνση URL και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε. Αν αργότερα θέλετε μια διαφορετική διεύθυνση URLμπορείτε να την αλλάξετε πολύ εύκολα. Το Blogger περιλαμβάνει, επίσης, μια επιλογή προσαρμοσμένου τομέα. Μπορείτε να διαθέτετε ένα όνομα τομέα, όπως example.com, και θα εξακολουθούμε να φιλοξενούμε το ιστολόγιό σας εκεί, παρέχοντάς σας όλες τις φοβερές δυνατότητες του Blogger.

Προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο στις αναρτήσεις σας

Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μια φωτογραφία στην ανάρτηση του ιστολογίου σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της εικόνας στη γραμμή εργαλείων επεξεργαστή αναρτήσεων. Στη συνέχεια, οι φωτογραφίες σας φιλοξενούνται στοδωρεάν Λευκώματα ιστού Picasa λογαριασμό σας, από όπου μπορείτε να παραγγείλετε εκτυπώσεις και να οργανώσετε τις φωτογραφίες σας σε λευκώματα. Η προσθήκη βίντεο στις αναρτήσεις είναι πολύ εύκολη υπόθεση. Πατήστε απλώς το εικονίδιο λωρίδας φιλμ στη γραμμή εργαλείων επεξεργαστή αναρτήσεων για να ξεκινήσετε. Τα βίντεο που μεταφορτώνονται μέσω του Blogger φιλοξενούνται στο Google Video.

Περισσότερες δυνατότητες

Νέο! Κερδίστε χρήματα

Με την εφαρμογή Blogger, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα απλά δημοσιεύοντας πρωτότυπο περιεχόμενο υψηλού επιπέδου στα αγαπημένα σας θέματα. Το Blogger διαθέτει μια καρτέλα αποκλειστικά για τη Δημιουργία εσόδων, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετήσετε εύκολα διαφημίσεις AdSense στο ιστολόγιό σας. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος Συνεργάτες του Amazon του Blogger, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στον κατάλογο προϊόντων του Amazon και να προσθέσετε συνδέσμους για προϊόντα τα οποία προτείνετε και μέσω των οποίων κερδίζετε προμήθεια με την ανάγνωσή τους από τους αναγνώστες σας.

Αναπτύξτε την κοινότητά σας

Δώστε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να παρακολουθούν το ιστολόγιό σας με την προσθήκη του gadget αναγνωστών στη διάταξή σας. Με αυτό το gadget, οι αναγνώστες σας μπορούν να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο "Παρακολούθηση αυτού του ιστολογίου" για να προσθέσουν το ιστολόγιό σας στον λογαριασμό Πανόπτη Blogger και Αναγνώστη Google. Έχουν επίσης την επιλογή να προσθέσουν την εικόνα και το προφίλ τους στο ιστολόγιό σας για να δηλώσουν ότι είναι οπαδοί σας.

Σχόλια από τους αναγνώστες σας

Είναι εύκολο για τους αναγνώστες να αφήσουν σχόλια σε οποιαδήποτε από τις αναρτήσεις του ιστολογίου σας, δίνοντάς σας έτσι χρήσιμες πληροφορίες. Μπορούν να αφήσουν σχόλια ακριβώς κάτω από την ανάρτηση, σε αναδυόμενο παράθυρο ή σε ξεχωριστή σελίδα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις Αντιδράσεις για να δώσετε τη δυνατότητα στους αναγνώστες σας να κάνουν σχόλια γρήγορα μόνο με ένα κλικ.

Eιδοποιήσεις νέων αναρτήσεων

Οι αναγνώστες σας μπορούν να εγγραφούν στις ροές του ιστολογίου σας, ώστε να ειδοποιούνται όταν δημοσιεύετε μια νέα ανάρτηση. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε τα κοινόχρηστα στοιχεία στη ροή δεδομένων του ιστολογίου σας, καθώς και να ρυθμίσετε το ιστολόγιό σας ώστε να αποστέλλονται αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι νέες αναρτήσεις σε συγκεκριμένες διευθύνσεις ή λίστες αλληλογραφίας.

Ένα απλό αναγνωριστικό

Επειδή μπορείτε να συνδεθείτε στο Blogger μέσω του Λογαριασμού Google σας — που σας παρέχει πρόσβαση στο Gmail, iGoogle, orkut, κλπ. — έχετε ένα όνομα χρήστη και ένα κωδικό πρόσβασης λιγότερο για να θυμάστε. Η διεύθυνση του ιστολογίου σας μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί ως OpenID για να σας παράσχει ένα ενιαίο ψηφιακό αναγνωριστικό στον ιστό. Από τη στιγμή που το ιστολόγιό σας δέχεται σχόλια από χρήστες OpenID εκτός από τα καταχωρημένα μέλη του Blogger, θα είναι πιο εύκολο για όλους τους αναγνώστες να αναρτούν σχόλια και να συμμετάσχουν στις συζητήσεις σας.

Γλώσσες του κόσμου

Το Blogger διατίθεται αυτήν τη στιγμή σε 41 γλώσσες συμπεριλαμβάνοντας τα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ολλανδικά, Πορτογαλικά, Ιαπωνικά και Κορεατικά. Οι χρήστε που μιλούν Αραβικά, Εβραϊκά και Περσικά μπορούν να χρησιμοποιούν το Blogger με εμφάνιση και μορφοποίηση από δεξιά προς τα αριστερά. Επίσης, είναι διαθέσιμη η δυνατότητα μεταγραφής για πέντε ινδικές γλώσσες.

Σύνθετες δυνατότητες

Νέο! Σελίδες

Με τη δυνατότητα Σελίδες του Blogger, μπορείτε να δημιουργήσετε νέες σελίδες στις οποίες μπορείτε να μεταβείτε μέσω του ιστολογίου σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σελίδα τύπου “Σχετικά με αυτό το ιστολόγιο” ή “Επικοινωνήστε μαζί μου”, με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο μπορείτε να συντάξετε μια νέα ανάρτηση ιστολογίου, και μπορείτε να παρέχετε συνδέσμους σε αυτές τις σελίδες με τη μορφή καρτελών στην κορυφή του ιστολογίου σας ή στο πλάγιο μενού.

Δημοσίευση αναρτήσεων εν κινήσει

Το Blogger διαθέτει πολλούς επιπλέον τρόπους για να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας. Μπορείτε να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας από το κινητό σας τηλέφωνο ή μέσω μιας μυστικής διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mail-to-Blogger. Με αυτές τις επιλογές, είναι εύκολο να δημοσιεύσετε αναρτήσεις στο ιστολόγιό σας όποτε θέλετε, απ' όπου κι αν βρίσκεστε.

Ιστολόγια ομάδας

Με το Blogger, είναι εύκολο να δημιουργήσετε ένα συνιστολόγιο, επιτρέποντας σε πολλούς κατόχους ιστολογίων να συμβάλλουν σε ένα ενιαίο ιστολόγιο. Εσείς επιλέγετε τα μέλη της ομάδας που θα έχουν δικαιώματα διαχειριστή και αυτά που θα είναι μόνο συντάκτες. Επίσης, μπορείτε να καταστήσετε το ιστολόγιό σας ιδιωτικό και να περιορίσετε τους χρήστες που θα μπορούν να το δουν. Με αυτόν τον τρόπο έχετε τον πλήρη έλεγχο του ιστολογίου σας.

Εφαρμογές τρίτων

Μπορείτε να επιλέξετε από ένα σύνολο εφαρμογών τρίτων που ενσωματώνονται με το Blogger για μεγαλύτερη ευκολία. Αν είστε προγραμματιστής και θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας φανταστική εφαρμογή, επισκεφθείτε τη διεύθυνση code.blogger.com.

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες...

Συνεχώς αναπτύσσουμε νέες δυνατότητες για το Blogger. Δείτε το Blogger Buzz για να ενημερωθείτε σχετικά με τις τελευταίες προσθήκες και αλλαγές. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ορισμένες από τις πειραματικές μας δυνατότητες, ανατρέξτε στο Πρόχειρο Blogger. Επίσης, σε περίπτωση που χρειαστείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε δυνατότητα του Blogger, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βοήθειας του Blogger ή την ομάδα συζήτησης. Για να δείτε τις αναρτήσεις άλλων, ανατρέξτε στο Αξιοσημείωτα ιστολόγια. Ελπίζουμε να σας αρέσει.


.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics