Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

facebook community standards Όροι της κοινότητας του Facebook

http://www.facebook.com/communitystandards/
facebook community standards
Όροι της κοινότητας του Facebook


Όροι της κοινότητας του Facebook

Το Facebook είναι μια παγκόσμια κοινότητα, όπου εκατομμύρια άνθρωποι συνδέονται μεταξύ τους. Καθένας από αυτούς τους ανθρώπους εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις, τα ιδανικά του και τις πολιτισμικές του αξίες. Από σεβασμό προς αυτή τη διαφορετικότητα, προσπαθούμε να δομήσουμε ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι θα συζητούν ανοιχτά τα θέματα που θα τους αφορούν και θα εκφράζουν τις απόψεις τους, δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό στα δικαιώματα των άλλων.
Όταν εκατομμύρια άνθρωποι ενώνονται για να μοιραστούν τα πράγματα που θεωρούν σημαντικά, οι σχετικές συζητήσεις και δημοσιεύσεις έχουν κάποιες φορές επίμαχο ή/και εριστικό περιεχόμενο. Πιστεύουμε ότι αυτός ο διαδικτυακός διάλογος αντανακλά την ανταλλαγή ιδεών και απόψεων που συμβαίνει καθημερινά στην πραγματική ζωή: στις συζητήσεις που γίνονται στο σπίτι, στη δουλειά, στην καφετέρια, στην τάξη.
Το Facebook είναι μια κοινότητα εμπιστοσύνης μεταξύ φίλων, συγγενών, συναδέλφων και συμμαθητών, οπότε αυτορρυθμίζεται σε μεγάλο βαθμό. Όσοι χρησιμοποιούν το Facebook μπορούν να αναφέρουν (και όντως το κάνουν) περιεχόμενο που θεωρούν επίμαχο ή προσβλητικό. Στο πλαίσιο της εξισορρόπησης αναγκών και ενδιαφερόντων στην παγκόσμια κοινότητα, ζητούμε από όλους σας να σέβεστε τις παρακάτω προδιαγραφές όσον αφορά το περιεχόμενο:
  • Απειλές

    Θέλουμε τα μέλη μας να νιώθουν ασφαλή στον ιστότοπό μας. Οποιαδήποτε απειλή προς τους άλλους θα αφαιρείται. Επίσης, ενδέχεται να αφαιρούμε και οποιαδήποτε υποστήριξη σε βίαιες οργανώσεις.
  • Προώθηση αυτοτραυματισμού

    Το Facebook δεν είναι το κατάλληλο μέρος για αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, δεν επιτρέπουμε την προώθηση της αυτοκτονίας, του αυτοτραυματισμού, της βουλιμίας/ανορεξίας ή της παράνομης χρήσης ναρκωτικών. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας τις απειλές αυτοκτονίας και, σε περίπτωση που υποπέσουν στην αντίληψή μας, επικοινωνούμε με τις αρμόδιες αρχές.
  • Παρενόχληση κάθε είδους

    Ως κοινότητα, δίνουμε μεγάλη σημασία στο σεβασμό προς τον άλλο και αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα τις καταγγελίες για παρενόχληση. Όταν οι χρήστες μας δέχονται παρενόχληση ή επίμονη επικοινωνία παρά τη θέλησή τους, λαμβάνουμε μέτρα για την προστασία τους. Φυσικά, ενθαρρύνουμε τις νέες ενδιαφέρουσες συνδέσεις. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η επικοινωνία με αγνώστους ή με άτομα με τα οποία δεν έχετε ξανασυναντηθεί μπορεί να αποτελεί μορφή παρενόχλησης.
  • Εκφράσεις μίσους

    Το Facebook δεν ανέχεται τη ρητορική μίσους. Παρακαλώ να επιδεικνύετε τον απαραίτητο αμοιβαίο σεβασμό όταν επικοινωνείτε εδώ. Ενώ ενθαρρύνουμε τις συζητήσεις περί ιδεών, θεσμών, εκδηλώσεων και μεθόδων, αποτελεί σοβαρή παραβίαση των όρων χρήσης του Facebook η διάκριση ατόμων με βάση τη φυλή, την εθνοτικότητα, την εθνική καταγωγή, τη θρησκεία, το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή την ασθένεια.
  • Σκληρή βία

    Παρόλο που σε αυτήν την πλατφόρμα κοινοποιούνται εκδηλώσεις που διεξάγονται στην πραγματικότητα και σε ολόκληρο τον κόσμο, θα αφαιρούμε κάθε ακατάλληλο γραφικό περιεχόμενο μόλις το εντοπίσουμε στον ιστότοπό μας. Η σαδιστική προβολή βίας σε βάρος ατόμων ή ζώων, καθώς και οι περιγραφές σεξουαλικής βίας, απαγορεύονται.
  • Σεξ και γυμνό

    Η πολιτική μας είναι αυστηρή: δεν επιτρέπονται ούτε το γυμνό ούτε η πορνογραφία. Θα αφαιρείται όποιο περιεχόμενο θεωρείται ακατάλληλα σεξουαλικό. Πριν δημοσιεύσετε αμφιλεγόμενο περιεχόμενο, λάβετε υπόψη τις ενδεχόμενες συνέπειες για εσάς και για το περιβάλλον σας.
  • Κλοπή, βανδαλισμός ή απάτη

    Προσπαθούμε να διευρύνουμε και να συνδέσουμε ολόκληρο τον κόσμο, ώστε να γίνει καλύτερος. Η οργάνωση επιβλαβών ενεργειών για τους άλλους (για παράδειγμα, κλοπή, βανδαλισμός ή απάτη) αντίκειται στους όρους χρήσης.
  • Ταυτότητα και προσωπικό απόρρητο

    Το Facebook είναι μια κοινότητα στην οποία οι χρήστες συνδέονται με την πραγματική τους ταυτότητα. Όταν παρουσιάζεστε σωστά στο Facebook, μας βοηθάτε να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα εμπιστοσύνης και ασφάλειας για όλους. Αν δηλώνετε άλλη ταυτότητα, δημιουργείτε πολλούς λογαριασμούς ή παρουσιάζεστε ως δήθεν εκπρόσωπος κάποιου οργανισμού, τότε υποσκάπτετε αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης και παραβιάζετε τους όρους χρήσης. Σας παρακαλούμε επίσης να μην δημοσιεύετε τα προσωπικά στοιχεία άλλων ατόμων.
  • Πνευματική ιδιοκτησία

    Πριν κοινοποιήσετε περιεχόμενο στο Facebook, βεβαιωθείτε ότι έχετε το κατάλληλο δικαίωμα. Σας παρακαλούμε να σέβεστε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, τα εμπορικά σήματα και άλλα νομικά δικαιώματα.
  • Υποκλοπή δεδομένων και ανεπιθύμητα μηνύματα

    Θεωρούμε πολύ σοβαρή υπόθεση την ασφάλεια των μελών μας και προσπαθούμε να αποτρέπουμε τις απόπειρες παραβίασης του απορρήτου ή της ασφάλειάς τους. Επίσης, σας παρακαλούμε να σέβεστε τα μέλη μας και να μην επικοινωνείτε μαζί τους για εμπορικούς σκοπούς, αν δεν έχετε τη συγκατάθεσή τους.

Αναφορά κατάχρησης

Αν νομίζετε πως κάτι που βλέπετε στο Facebook παραβιάζει τους όρους χρήσης, μπορείτε να μας το αναφέρετε. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η αναφορά ονόματος, οργανισμού ή περιεχομένου δεν εγγυάται την αφαίρεσή του από τον ιστότοπο.
Λόγω της διαφορετικότητας της κοινότητάς μας, ενδέχεται να σας ενοχλεί κάτι, χωρίς όμως να πληροί τα κριτήρια αφαίρεσης ή αποκλεισμού. Για το λόγο αυτό, σας προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα να ελέγχετε εσείς οι ίδιοι τι θα βλέπετε (π.χ. μπορείτε να κρύβετε άτομα, σελίδες ή εφαρμογές που σας προσβάλλουν, ή να κόβετε αθόρυβα τους δεσμούς σας με τους άλλους).
Αν το περιεχόμενο παραβιάζει τους όρους χρήσης, ενδέχεται να το αφαιρέσουμε από τον ιστότοπό μας και (σε ορισμένες περιπτώσεις) να προβούμε σε νομικές ή άλλες ενέργειες.
facebook community standards Όροι της κοινότητας του Facebook

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics