Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

Σύντροφος αναζήτησης




XP Search Companion
Windows Search Companion

Σύντροφο αναζήτησης (Search Companion)


Partner search


Αναζήτηση αρχείων και φακέλων





















Σύντροφος αναζήτησης






Σύντροφος αναζήτησης







Σύντροφος αναζήτησης




















Αναζήτηση αρχείων και φακέλων








Τα Windows προσφέρουν πολλούς τρόπους εύρεσης αρχείων και φακέλων.








Ο Σύντροφος αναζήτησης παρέχει τον πιο άμεσο τρόπο εύρεσης ενός αρχείου. Χρησιμοποιήστε το Σύντροφο αναζήτησης, αν αναζητάτε συνηθισμένους τύπους αρχείων, αν θυμάστε όλο το όνομα ή ένα μέρος του ονόματος του αρχείου ή φακέλου που θέλετε να εντοπίσετε ή αν γνωρίζετε πότε τροποποιήσατε ένα αρχείο για τελευταία φορά. Εάν γνωρίζετε μόνο τμήμα του ονόματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χαρακτήρες μπαλαντέρ για τον εντοπισμό όλων των αρχείων ή φακέλων που περιλαμβάνουν αυτό το τμήμα στο όνομά τους. Για παράδειγμα, η λέξη *επιστολή.* θα εντοπίσει τα αρχεία Επαγγελματική επιστολή.doc, Ευχαριστήρια επιστολή.doc και Ευχαριστήρια επιστολή.txt. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στα Σχετικά θέματα.








Η Εξερεύνηση των Windows παρέχει έναν γρήγορο τρόπο για να βλέπετε όλα τα αρχεία και τους φακέλους του υπολογιστή σας και αποτελεί επίσης έναν καλό τρόπο αντιγραφής ή μετακίνησης αρχείων ανάμεσα σε φακέλους. Χρησιμοποιήστε την Εξερεύνηση των Windows, εάν γνωρίζετε τη θέση του αρχείου ή του φακέλου.








Ο φάκελος "Ο Υπολογιστής μου" παρέχει μια απλούστερη προβολή των φακέλων του υπολογιστή σας. Χρησιμοποιήστε το φάκελο "Ο Υπολογιστής μου", εάν θέλετε να εργαστείτε με έναν αριθμό αρχείων σε ένα φάκελο ή εάν θέλετε να αναδιοργανώσετε τα περιεχόμενα ενός φακέλου, δημιουργώντας ή μετονομάζοντας υποφακέλους.








Ο φάκελος "Θέσεις δικτύου" παρέχει μια προβολή όλων των κοινόχρηστων υπολογιστών, αρχείων, φακέλων, εκτυπωτών και άλλων πόρων του δικτύου, στο οποίο είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σας. Ο φάκελος "Θέσεις δικτύου" παρουσιάζει μια προβολή του δικτύου, παρόμοια με την προβολή του υπολογιστή, την οποία εμφανίζει η Εξερεύνηση των Windows. Χρησιμοποιήστε το φάκελο "Θέσεις δικτύου", όταν θέλετε να δείτε όλους τους πόρους που είναι διαθέσιμοι στο δίκτυο, όταν γνωρίζετε τη θέση του πόρου που αναζητάτε ή όταν θέλετε να αντιγράψετε αρχεία και φακέλους σε άλλη θέση δικτύου.








Η εντολή Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου σας επιτρέπει να εμφανίσετε έναν πόρο δικτύου στο φάκελο "Ο Υπολογιστής μου" ή στην Εξερεύνηση των Windows, γεγονός που κάνει πιο εύκολη την εύρεση των πόρων δικτύου σας. Χρησιμοποιήστε την εντολή Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου για πόρους δικτύου που χρησιμοποιείτε συχνά ή όταν γνωρίζετε την ακριβή διαδρομή δικτύου και το όνομα του πόρου με τον οποίο θέλετε να συνδεθείτε.






















Επισκόπηση του Συντρόφου αναζήτησης













Ο Σύντροφος αναζήτησης διευκολύνει την αναζήτηση αρχείων και φακέλων, εκτυπωτών, προσώπων και άλλων υπολογιστών του δικτύου σας και είναι ένα εξυπηρετικό σημείο εκκίνησης για την αναζήτηση πληροφοριών στο Internet. Ο Σύντροφος αναζήτησης διαθέτει επίσης μια υπηρεσία ευρετηρίου, η οποία διατηρεί ένα ευρετήριο για όλα τα αρχεία του υπολογιστή σας, κάνοντας τις αναζητήσεις ταχύτερες.








Όταν χρησιμοποιείτε το Σύντροφο αναζήτησης, μπορείτε να καθορίσετε πολλά κριτήρια αναζήτησης. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία και φακέλους σύμφωνα με το όνομα, τον τύπο και το μέγεθος. Μπορείτε να εντοπίσετε ένα αρχείο βασιζόμενοι στην ημερομηνία της τελευταίας επεξεργασίας του ή να αναζητήσετε αρχεία που περιέχουν συγκεκριμένο κείμενο. Μπορείτε να αναζητήσετε έναν εκτυπωτή με συγκεκριμένο όνομα ή θέση, εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία καταλόγου Active Directory. Εάν πρέπει να εντοπίσετε έναν εκτυπωτή με ειδικές δυνατότητες, μπορείτε να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο μοντέλο.








Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στα Σχετικά θέματα.











Σύντροφο αναζήτησης (Search Companion)
Windows Search Companion
XP Search Companion





Search Companion

1-10 of 122,000 (0.394 seconds) for Search Companion


The Windows XP Search Companion Finds it Faster
How to use the enhanced Search Companion in Windows XP. ... Editor's Note: Past articles by members of the online community are archived for your use.
www.microsoft.com/windowsxp/using/helpandsupport/learnmore/crawford_september03.mspx

How To Configure the Search Companion in Windows XP
This step-by-step article describes how to customize the appearance and behavior of the search companion in Windows XP. Customize Appearance and Behavior to Search Companion Click ...
support.microsoft.com/kb/307980

Search Companion
Using Windows XP Professional with Service Pack 2 or Service Pack 3: Controlling Communication with the Internet
technet.microsoft.com/en-us/library/bb457178.aspx



Search Companion - Live Search


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ρύθμιση παραμέτρων του Συντρόφου αναζήτησης (Search Companion) στα Windows XP

Αναγν. άρθρου: 307980 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 20 Φεβρουαρίου 2004 - Αναθεώρηση: 1.0
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ: Ρύθμιση παραμέτρων του Συντρόφου αναζήτησης (Search Companion) στα Windows XP

Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR307980


Αυτό το άρθρο περιγράφει βήμα προς βήμα τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση και τη συμπεριφορά του Συντρόφου αναζήτησης στα Windows XP.


Προσαρμογή της εμφάνισης και της συμπεριφοράς του Συντρόφου αναζήτησης (Search Companion)



Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη (Start), κάντε κλικ στην επιλογή Αναζήτηση (Search) και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή προτιμήσεων (Change preferences).
Κάντε κλικ στην επιλογή Με κινούμενο χαρακτήρα οθόνης (With an animated screen character) ή στην επιλογή Χωρίς κινούμενο χαρακτήρα οθόνης (Without an animated screen character), για να προσθέσετε ή να καταργήσετε τον κινούμενο χαρακτήρα οθόνης.
Κάντε κλικ στην επιλογή Με ένα διαφορετικό χαρακτήρα (With a different character), για να αλλάξετε τον κινούμενο χαρακτήρα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο όταν είναι ενεργοποιημένος ο κινούμενος χαρακτήρας.
Κάντε κλικ στην επιλογή Με Υπηρεσία ευρετηρίου (With indexing services) για γρηγορότερες τοπικές αναζητήσεις.
Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή συμπεριφοράς αναζήτησης αρχείων και φακέλων (Change files and folders search behavior), για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο ο Σύντροφος αναζήτησης αναζητά αρχεία και φακέλους και κατόπιν κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω επιλογές:
Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Κανονική (Standard), για να μπορέσετε να αναζητήσετε διάφορα στοιχεία, όπως αρχεία, φακέλους και άτομα από την ίδια θέση.
Κάντε κλικ στο κουμπί επιλογής Για προχωρημένους (Advanced), για να εμφανιστούν γρήγορα επιλογές για αναζήτηση αρχείων και φακέλων.
Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή συμπεριφοράς αναζήτησης Internet (Change Internet search behavior), για να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε αναζήτηση αντικειμένων στο Internet

και κατόπιν κάντε κλικ σε μία από τις παρακάτω επιλογές:
Κάντε κλικ στην επιλογή Με τον Σύντροφο αναζήτησης (With search companion) προκειμένου η δυνατότητα αναζήτησης να διατυπώνει προτάσεις και να αποστέλλει αυτόματα την αναζήτησή σας σε άλλους μηχανισμούς αναζήτησης
Κάντε κλικ στην επιλογή Με κλασική αναζήτηση στο Internet (With Classic Internet search), για να χρησιμοποιήσετε το παράθυρο αναζήτησης που εμφανίζεται σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows.
Επιλέξτε τον προεπιλεγμένο μηχανισμό αναζήτησης στο Internet και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Κάντε κλικ στην επιλογή Χωρίς εμφάνιση συμβουλών σε συννεφάκι (Don't show balloon tips) ή κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση συμβουλών σε συννεφάκι (Show balloon tips) και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση αυτόματης συμπλήρωσης (Turn AutoComplete off) ή κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση αυτόματης συμπλήρωσης (Turn AutoComplete on), για να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνατότητες με τις καταχωρήσεις αναζήτησης.


Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Microsoft Windows XP Home Edition
Microsoft Windows XP Professional Edition






ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 15/2/2009
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 27/12/2008


http://ie.search.msn.com/el/srchasst/srchcust.htm

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics