Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

ασύρματο internet





Ασύρματο Internet - Επισκεφτείτε το Satellite forum στο ADSLgr.com για να συζητήσετε για το Ασύρματο Internet.




Skyfi - Wireless Internet Hotspots, Ασύρματο Internet, Εύκολη Ασύρματη Πρόσβαση, Ασύρματοι Κόμβοι, Γεωγραφική Κάλυψη Κόμβων, Φτηνό, Γρήγορο Internet, ...




6 Ιουν. 2006 ... Έχετε FORTHnet ADSL Εάν ναι, τώρα και για όλο το καλοκαίρι, μπορείτε να σερφάρετε από όλα τα FORTHnet HotSpot δωρεάν.




Η COSMOTE παρέχει αποκλειστικά το πιο γρήγορο ασύρματο internet μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς με την τεχνολογία HSDPA (High Speed Downlink ...
















Ασύρματο μόντεμ CANcom GSM τριών ζωνών. ... Η ασύρματη πύλη CANcom είναι ένα ασύρματο μόντεμ GSM με ενσωματωμένη πύλη CAN για την απευθείας σύνδεση με το ...




9 Δεκ. 2007 ... λοιπόν επειδή επιτέλους μπήκα κι εγώ στο ζιστο ψάχνω για ασύρματο μοντεμ/ρούτερ adsl2+ μιας και το usr 9106 μου κανει κατι περίεργα στη νέα ...




καλημερα σε ολους!!λοιπον πηρε ενασ φιλος συνδεση adsl με ασυρματο μοντεμ.εγω μενω ακριβως διπλα και με φλασακι ασυρματου δικτυου που εχω το ...




Ασύρματο μόντεμ σε διαφορετικό όροφο; - Επισκεφτείτε το Wireless Networking forum στο ADSLgr.com για να συζητήσετε για το Ασύρματο μόντεμ σε ...




Author, Topic: Ζητω ασυρματο μοντεμ ρουτερ!!! (Read 81 times) ... ασυρματο μοντεμ ρουτερ ΤΕΛΛΑΣ αν γινεται η οποιο αλλο ειναι καλοδεχουμενο! ...




Ένα ασύρματο μόντεμ είναι ένα μόντεμ που συνδέεται σε ένα ασύρματο δίκτυο, ... Όταν συνδέεστε με ένα ασύρματο μόντεμ, μπορείτε άμεσα να επισυνάπτονται ...
















Εάν αφήσετε το ασύρματο δίκτυό σας απροστάτευτο, τότε είναι σαν να αφήνετε ανοικτή την εξώπορτα για τους αδιάκριτους γείτονες ή - ακόμα χειρότερα - για τους ...






homewireless










Εάν αφήσετε το ασύρματο δίκτυό σας απροστάτευτο, τότε είναι σαν να αφήνετε ανοικτή την εξώπορτα για τους αδιάκριτους γείτονες ή - ακόμα χειρότερα - για τους κακόβουλους εισβολείς με φορητές συσκευές, οι οποίοι αναζητούν ασύρματα δίκτυα τα οποία μπορούν να παραβιάσουν (η πρακτική αυτή ονομάζεται "wardriving").
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο ένας υπολογιστής με ασύρματες δυνατότητες να εντοπίσει σήμα ασύρματου δικτύου - συχνά κατά λάθος - από το σημείο πρόσβασης κάποιου γείτονα.








Τι είναι το "wardriving";
Ο όρος αναφέρεται στην πρακτική του να περιφέρεται κάποιος στους δρόμους με έναν υπολογιστή ή άλλη συσκευή με δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης και να προσπαθεί να εντοπίσει, να αναγνωρίσει και να διεισδύσει σε ασύρματα δίκτυα.
Ένας wardriver που θα παραβιάσει το δίκτυό σας μπορεί να συνδεθεί ανώνυμα στο Internet μέσω της δικής σας σύνδεσης, να αποσπάσει προσωπικές πληροφορίες από το δίκτυό σας, να υποκλέψει τη μεταφορά αρχείων ή ακόμα και να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή σας ως "ζόμπι" για να στείλει ανεπιθύμητη ηλ. αλληλογραφία ή κακόβουλο λογισμικό, για το οποίο θα θεωρηθείτε υπεύθυνοι εσείς.
Ευτυχώς, μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές απλές πρακτικές για να μειώσετε σημαντικά την ευαισθησία σας σε τέτοιες επιθέσεις.




Συμβουλές για την προστασία του ασύρματου δικτύου σας
Εάν δεν γνωρίζετε πώς να εφαρμόσετε κάποιες από τις συμβουλές αυτές, ρωτήστε κάποιο αξιόπιστο άτομο με εμπειρία στους υπολογιστές (μια καλή επιλογή είναι το άτομο που εγκατάστησε το ασύρματο δίκτυο), επισκεφθείτε την τοποθεσία Microsoft Support ή ελάτε στη φιλική Κοινότητα ασφάλειας της Microsoft.

Κρυπτογραφήστε όλες τις πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω του ασύρματου δικτύου σας.

Καθορίστε τους υπολογιστές που θα αναγνωρίζονται από το σημείο πρόσβασης του δικτύου σας, μέσω των διευθύνσεων Media Access Control (MAC).

Προσθέστε τείχος προστασίας στο σημείο πρόσβασης του δικτύου σας και σε κάθε υπολογιστή του δικτύου, και φροντίστε να το ενημερώνετε τακτικά (να σημειωθεί ότι η νεότερη έκδοση των Windows XP διαθέτει ενσωματωμένο τείχος προστασίας).

Μην αποθηκεύετε κωδικούς πρόσβασης, αριθμούς ταυτότητας, αριθμούς πιστωτικής κάρτας, στοιχεία για τα μέλη της οικογένειάς σας ή άλλα προσωπικά στοιχεία στον υπολογιστή σας.

Τοποθετήστε το ασύρματο σημείο πρόσβασης μακριά από τα παράθυρα και κοντά στο κέντρο του σπιτιού σας, ώστε να μειωθεί η ισχύς του σήματος έξω από την επιθυμητή περιοχή κάλυψης.

Να ενημερώνετε τα Windows και τα σχετικά εργαλεία ασφάλειας μέσω των Automatic Updates.

Να εγκαταστήσετε λογισμικό προστασίας από τους ιούς και τον Windows Defender και να διατηρείτε τα προγράμματα αυτά ενημερωμένα. Σκεφθείτε να χρησιμοποιήσετε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία ασφαλείας όπως η Windows Live OneCare.

Να επισκέπτεστε τακτικά τις τοποθεσίες των γνωστών και αξιόπιστων εταιρειών ασφάλειας υπολογιστών στο Web για να ενημερώνεστε για τις νεότερες τεχνολογίες, μεθόδους και προειδοποιήσεις ασφάλειας και για άλλες σχετικές πληροφορίες.

Εάν δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κρυπτογράφηση, συνδέστε το ασύρματο σημείο πρόσβασης μέσω καλωδίου όταν στέλνετε οικονομικά ή άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία μέσω του Internet.
Αν και καμία μέθοδος δεν είναι 100% ασφαλής, μπορείτε να αποτρέψετε ή εμποδίσετε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εφαρμόζοντας αυτά τα βασικά βήματα προκειμένου να αποθαρρύνετε άλλους από το να υποκλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία, την πρόσβασή σας στο Internet, ακόμα και την αποστολή ανεπιθύμητης αλληλογραφίας χρησιμοποιώντας το όνομά σας.



























Εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγός Εγκατάστασης Ασύρματου δικτύου για να εγκατασήσετε ένα ασύρματο δίκτυο στο σπίτι ή σε ένα μικρό γραφείο.
Η εγκατάσταση ενός ασύρματου δικτύου είναι μια διαδικασία που αποτελείται από δύο μέρη:
Εγκαταστήστε το απαραίτητο υλικό σε κάθε έναν από τους υπολογιστές ή σε κάθε συσκευή.
Για παράδειγμα, εγκαταστήστε έναν προσαρμογέα ασύρματου δίκτυου σε υπολογιστή ή συσκευή που δεν έχει.
Ξεκινήστε Οδηγό εγκατάστασης ασύρματου δικτύου.
Ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου σας οδηγεί στην διαδικασία εγκατάστασης του δικτύου.
Εάν έχετε μονάδα δίσκου flash USB, ο οδηγός μπορεί να αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις του δικτού στη μονάδα δίσκου.
Στη συνέχεια, απλά εισάγετε τη μονάδα δίσκου USB στο σημείο πρόσβασης, και μετά σε κάθε υπολογιστή ή συσκευή που θέλετε να προσθέσετε στο δίκτυο.
Εάν δεν έχετε μονάδα δίσκου flash USB, ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου εξακολουθεί να μπορεί να σας βοηθήσει να εγκατασήσετε ένα ασύρματο δίκτυο.
Ακόμα και αν ο υπολογιστής σας δεν έχει προσαρμογέα ασύρματου δικτύου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Οδηγό εγκατάστασης ασύρματου δικτύου για να ρυθμίσετε άλλους υπολογιστές που έχουν ασύρματους προσαρμογείς.
Ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου είναι διαθέσιμος μόνο σε Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2).
Μερικά σημεία πρόσβασης δεν υποστηρίζουν αυτή τη μέθοδο ρύθμισης.
Αυτά τα σημεία πρόσβασης πρέπει να ρυθμιστούν με μη αυτόματο τρόπο.
Αφού εκτελεστεί ο Οδηγός εγκατάστασης ασύρματου δικτύου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την κοινόχρηστη χρήση αρχείων και εκτυπωτή στο καινούργιο σας ασύρματο δίκτυο, εκτελώντας τον Οδηγό εγκατάστασης δικτύου σε κάθε υπολογιστή ξεχωριστά.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics