Η φωτογραφία μου
κερατσίνι, αττικής, Greece
kouloglou.demetrios@gmail.com

Chrome OS περιορισμούς για Tablets - Γιατί;


http://www.youtube.com/watch?v=eWckODwbmYw

-
English to Greek translation


Δισκία


Chrome OS περιορισμούς για Tablets - Γιατί;
Ανάλυση: περιορισμοί Chrome για να το κρατήσει από το να είναι η καλύτερη επιλογή για να εκτελέσετε μια ταμπλέτα.
Με τον Peter Smith, Απρ ITworld 9, 2011 17:21

Λοιπόν, φαίνεται σαν να έχω χάσει ένα στοίχημα, χάρη στο Google. Ένας φίλος και εγώ διαφωνούμε Chrome OS ένα ή δύο μήνες πριν. Ήταν βέβαιος ότι η Google θα το φέρει στην δισκία. Είπα κανένα τρόπο δεν? Android ήταν για τα δισκία, Chrome OS για netbooks και ελαφρούς φορητούς υπολογιστές. Ναι, ήξερα ότι η Google είχε αναφερθεί Chrome OS σε δισκία λίγο πίσω, αλλά αυτό ήταν πριν από την κηρήθρα.

Βγάζει έκανα λάθος. Stephen Χθες CNET είναι Shankland δημοσίευσε ένα άρθρο που τεκμηριώνουν δείκτες δισκίο στην τελευταία έκδοση του Chrome OS και τα αποδεικτικά στοιχεία είναι αρκετά σοβαροί (ένα πληκτρολόγιο επί της οθόνης και του χρήστη-πράκτορα της «CROS Touch" είναι και οι δύο νεκροί δώρα).

επίσημη απάντηση της Google για να ανακαλύψεις Shankland του;

"Είμαστε ασκούν στο πρώιμο έργο ανοικτού κώδικα για τον παράγοντα μορφή δισκίων, αλλά δεν έχουμε τίποτα νέο να ανακοινώσει αυτή τη στιγμή ... Chrome OS έχει σχεδιαστεί από την αρχή να εργαστεί σε μια ποικιλία παραγόντων μορφής. Περιμένουμε να δούμε διαφορετικά εταίρους οικοδομήσουμε διαφορετικά είδη συσκευών που βασίζονται στο Chrome OS, αλλά για αυτή την αρχική θέση μας με στόχο την μορφή παράγοντας notebook ".

Η πρώτη εμπορική Chrome OS είναι netbooks αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι (είμαι καλώντας τους να μην netbooks λόγω του μεγέθους αλλά λόγω της cloud-based λειτουργικό σύστημα), αλλά μόλις τα χτυπήσει την αγορά δήλωση της Google επιτρέπει για λίγο πολύ τίποτα να συμβεί.

Ήμουν αρκετά τυχερός για να πάρετε μια CR-48 netbook τον περασμένο Δεκέμβριο. Ήθελα να την αγάπη, και έκανα μια γενναία προσπάθεια για να το χρησιμοποιήσουν ως δευτερεύουσα φορητό υπολογιστή μου για μια εβδομάδα ή δύο, αλλά απλά δεν δούλεψε για μένα. Δεν νομίζω Chrome OS είναι πολύ καλό. Δεν είναι για netbooks και, στη σημερινή του μορφή, τουλάχιστον, δεν πρόκειται για χάπια, ούτε.

Αυτό που βρίσκω πιο ενδιαφέρον για το Android κηρήθρα είναι ότι επιτρέπει για την κατάτμηση της οθόνης ακινήτων (τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθηση να πάρω? Δεν είμαι κύριος μιας συσκευής Honeycomb). Στο ίδιο πνεύμα, μία από τις μεγαλύτερες peeves μου για IOS για ένα iPad είναι ότι όλα καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη. Αν θέλω να συνομιλήσετε με κάποιον μέσω IM Θέλω να αφιερώσω όλη μου οθόνη ακινήτων να το κάνουμε αυτό, τουλάχιστον όσο είμαι συγκεντρωμένος για το chat. Chrome OS έχει το ίδιο πρόβλημα στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα πάντα είναι μια ιστοσελίδα, και δεδομένου ότι το λειτουργικό σύστημα είναι το πρόγραμμα περιήγησης, δεν μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος του παραθύρου. Με άλλα λόγια, ένα web-based client ΔΥ πρέπει να καταλάβει μια καρτέλα σε πλήρη οθόνη.

Βρήκα ότι ο περιορισμός στο Chrome OS σε ένα netbook και βρίσκω παρόμοιες συμπεριφορές που περιορίζουν σε ένα δισκίο. Χρειάζομαι ένα λειτουργικό σύστημα που μου επιτρέπει να δείτε μια ιστοσελίδα και ένα πρόγραμμα-πελάτη IM και πελάτη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και ένας πελάτης twitter ... όλα την ίδια στιγμή. Chrome OS, δεν μπορεί να το κάνει, η Ίος δεν μπορεί να το κάνει, αλλά Κυψελοειδή παίρνει τουλάχιστον εν μέρει εκεί.

Έτσι βλέπω Chrome OS ως ένα βήμα προς τα πίσω από το Android Κυψελοειδή σε αυτό το σημείο. Φυσικά, το Google θα μπορούσε αναμόρφωση του συστήματος και το λιμάνι κηρήθρα το "Απόσπασμα" σύστημα Chrome OS. μέρος Ίσως αυτός να είναι από τις αόριστες φήμες που έχουμε ακούσει για Android και Chrome OS τελικά συγχωνεύονται σε ένα ενιαίο λειτουργικό σύστημα.

Παραμερίζοντας σοφιστείες πρόσωπο μου, όμως, οφείλω να αναρωτιέμαι πόσο σοφή Chrome OS δισκία είναι από μια άποψη μάρκετινγκ. Τούτο όμως δεν προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη σύγχυση στους καταναλωτές; Όταν Joe Καταναλωτών αποφασίζει να αγοράσει ένα δισκίο αυτό το καλοκαίρι, θα είναι σε θέση να πάει σε ένα κατάστημα της Apple και ουσιαστικά pick μικρές, μεσαίες ή μεγάλες και βγαίνω έξω με ένα iPad. Αγοράζοντας ένα iPad είναι νεκρή απλή.

Εναλλακτικά, μπορεί να πάει σε ένα Best Buy και να εξετάσουμε δισκίων και πρέπει να αποφασίσει εάν θέλει ένα 7 ", 9" ή 10 "δισκίο, στη συνέχεια, επιλέξτε το Android ή WebOS ή Blackberry OS (ή, ίσως, Windows). Εάν picks Android αυτός θα δίπλα πρέπει να επιλέξετε μία από αρκετούς κατασκευαστές, προσπαθούν να κάνουν αίσθηση του διαφορετικού CPUs και άλλους παράγοντες. Είστε Υπάρχουν πολλοί παράγοντες για να εξετάσει! Τώρα το Google πρόκειται να προσθέσει ένα ακόμα δισκίο λειτουργικό σύστημα για να ρίξει στο . μίγμα Ίσως μια μεγαλύτερη, που δεν θα κάνει τα πράγματα πιο συγκεχυμένη?.. ίσως η "μη Apple» αγορά δισκίο είναι ήδη πάρα πολύ σπασμένη για να σωθεί Ίσως Google μόνο δεν φροντίζει Μετά από όλα, γενικά δεν είναι εκείνοι που πωλούν υλικού.

Έτσι ποια είναι η άνω πλευρά του Chrome OS; Ειλικρινά έπρεπε να εμπλακούν φίλε μου σε ένα δυνατό συζήτηση πριν θα μπορούσα να βρω ένα. Τελικά κατάλαβα το ένα όφελος ενός δισκίου Chrome OS: αποθήκευση. Δεν θα χρειαστείτε ένα 16 GB Chrome OS δισκίο: τα πάντα είναι αποθηκευμένα στο σύννεφο. Αυτό σημαίνει Chrome OS δισκίο μπορεί να είναι χαμηλότερο κόστος από την επιλογή ενός δισκίου τρέχει Honeycomb (όπου θα θέλετε παρτίδες αποθεματοποίησης για τις εφαρμογές σας και τοπικά μέσα ενημέρωσης).

Το κόστος καλλιέργειας, εγώ απλά δεν βλέπω ένα πραγματικό όφελος για μια ταμπλέτα Chrome OS. Σχεδόν εξ ορισμού, ένα δισκίο Κυψελοειδή πρόκειται να είναι σε θέση να κάνουμε τίποτα ένα Chrome OS δισκίο κάνει (μέσω του ενσωματωμένου στο πρόγραμμα περιήγησης του), καθώς τρέχουν εγγενή apps. Το εν λόγω κόστος διαφόρων είχε καλύτερα να είναι σημαντική. Τι λέτε για αυτό $ 99 δισκίο όλοι έχουμε ονειρευτεί; Αν το Chrome OS μπορεί να μας φτάσει εκεί, εγώ θα σταματήσουμε να είμαστε γκρινιάρηδες γι 'αυτό.

Μου διαφεύγει κάτι, οι αναγνώστες; Υπάρχουν άλλα οφέλη για την μεταφορά Chrome OS σε μορφή δισκίων, παράγοντα που δεν είμαι βλέπουμε; Παρακαλώ μοιραστείτε τις ιδέες σας, επειδή δεν μπορώ να βοηθήσει, αλλά πιστεύω ότι είμαι λείπει κάτι προφανές.
-


-

-

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
http://www.dart.gov.gr/

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος - Υπ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - Ελληνική Αστυνομία-
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Επικοινωνία:
Για Αθήνα:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Λ. Αλεξάνδρας 173 – Τ.Κ. 115 22 Αθήνα-Fax: 210 6476462-Τηλ. : 210-6476464, 210-6476000, e-mail: ccu@ath.forthnet.gr
Επικοινωνία :
Για Θεσσαλονίκη:
Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος-Μοναστηρίου 241 – Τ.Κ. 546 28 Θεσσαλονίκη-Fax: 2310 – 559929, Τηλ.: 2310 388370-5, 2310-388000
e-mail: info@cybercrime.gr
Χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή πρόσβαση στο διαδίκτυο, http://goo.gl/Q3hnR, Cyber Crime Unit of Greece (C.C.U) Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ελλάδος

Microsoft Hellas S.A.

1
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000
(local charge)
or
+30 211 1206 500
(calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

2
Greece
Microsoft Greece Home Page
Microsoft Hellas S.A.
221 Kifisias Ave.
151 24, Athens
GREECE
Phone: +30 211 1206 000
Fax: +30 211 1206 003
Customer Service and Support Phone:
801 500 3000 (local charge)
or
+30 211 1206 500 (calling from mobile device)
Microsoft Greece Product Support

World Wide Web

Web 2.0 describes the changing trends in the use of World Wide Web technology and web design that aim to enhance creativity, communications, secure information sharing, collaboration and functionality of the web.

Search Microsoft

Microsoft ® Download Center

internet computer robot

internet computer robot
internet computer robot

Tracking Code - Google Analytics